Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- ترامپ باز هم ايران را تهديد کرد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا، دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا با لحني محتاطانه تر از قبل تهديد کرد در صورتي که ايران عليه منافع آمريکا اقدامي بکند با "واکنش مقتدرانه" روبرو خواهد شد.
به گزارش اسپوتنيک، ترامپ شامگاه دوشنبه، سي‌ام ارديبهشت (20 مه) (به وقت واشنگتن) در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرده « فکر مي کنم که ايران اشتباه بزرگي مرتکب مي شود اگر کاري انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين کار پاسخي با تمام قدرت خواهد داشت.»
دومين پيام تهديد آميز ترامپ عليه ايران درحالي مطرح شده که نسبت به پيام قبلي محتاطانه‌تر به نظر مي‌رسد.
ترامپ در عين حال گفته که آمريکا شواهدي مبني بر اقدام احتمالي ايران عليه اين کشور در دست ندارد. همچنين اعلام آمادگي کرده که اگر سران ايران به او تلفن کنند با آنها مذاکره خواهد کرد.
ترامپ پيشتر در شامگاه يک‌شنبه 29 ارديبهشت طي توئيتي تهديد آميز خاطرنشان کرده بود که اگر ايران بخواهد مبارزه کند، اين پايان رسمي جمهوري اسلامي خواهد بود.» که اين توييت وي با پاسخ قاطع محمد جواد ظريف وزير امور خارجه کشورمان مواجه شد.

واکنش ايران به تهديدهاي رئيس جمهور آمريکا
وزير خارجه در پيامي توييتري ضمن رد تهديد توييتري رئيس‌جمهور آمريکا به او يادآور شد که همانطور که «اسکندر مقدوني»، «چنگيزخان» و ديگر مهاجمان نتوانستند ايران را از بين ببرند، او نيز راه به جايي نخواهد برد.
ظريف در اين پيام توئيتري خاطرنشان کرد، " دونالد ترامپ به تحريک تيم بي، اميد دارد به چيزي دست يابد که اسکندر، چنگيز و ديگر متجاوزين در آن ناکام بوده‌اند. ايرانيان هزاران سال سربلند ايستاده اند و متجاوزين همه رفته‌اند. تروريسم اقتصادي و رجزخواني هاي‌ براي نسل‌کشي، ايران را پايان نخواهد داد. هرگز يک ايراني را تهديد نکن. احترام را آزمايش کن، جواب خواهد داد."

وقت آن است ترامپ لجنزار را بخشکاند
«محمد جواد ظريف»، وزير خارجه ايران دوشنبه با اشاره به سلطه مافياي تسليحات بر سياست خارجي آمريکا از «دونالد ترامپ»، رئيس‌جمهور آمريکا خواسته به مقابله با آن بپردازد.
او در توئيتر با اشاره به بخشي از سخنان ترامپ در مصاحبه با فاکس‌نيوز گفت: «دونالد ترامپ به درستي از "مجتمع نظامي-صنعتي" که آمريکا را به سمت جنگ‌هاي هميشگي مي‌کشاند، نکوهش مي‌کند.»
ظريف در ادامه نوشت: «اما اينکه به تيم B اجازه داده شود با دوشيدن قصابان مستبد و فروختن گسترده سلاح به آنها ديپلماسي را نابود کنند و جنايت‌هاي جنگي را تشويق کنند دستاوردي غير از تقويت همان مجتمع نظامي-صنعتي ندارد.»
منظور وزير خارجه ايران از تيم B، گروهي از سياستمداران جنگ‌طلب در دنيا است که نام يا نام خانوادگي با حرف B شروع مي‌شود. اين گروه «بنيامين نتانياهو»، نخست‌وزير رژيم صهيونيستي، «محمد بن سلمان»، وليعهد سعودي، «جان بولتون»، مشاور امنيت ملي کاخ سفيد و «محمد بن زايد»، وليعهد ابوظبي را شامل مي‌شوند.
ظريف در ادامه يکي از وعده‌هاي انتخاباتي ترامپ مبني بر اينکه در صورت ورود به کاخ سفيد «لجنزار واشنگتن» را خواهد خشکاند (اشاره به بخش‌هاي پنهان که سياست‌هاي دولت را هدايت مي‌کنند) را به او يادآوري کرده است.
ظريف در ادامه توئيتش نوشته است: «آيا وقت خشکاندن لجنزار [واشنگتن] نرسيده است؟»
ترامپ در بخشي از مصاحبه خود با فاکس‌نيوز که بامداد دوشنبه منتشر شد، در پاسخ به سوالي درباره احتمال بروز جنگ با ايران به نقش مافياي تسليحات يا اصطلاحاً «مجتمع نظامي-صنعتي» در سياست‌هاي جنگ‌افروزانه آمريکا اشاره کرده بود.
او گفت: «بسيار خوب، من آدمي هستم که درباره اين جنگ‌هايي که 19 سال پيش اتفاق افتاد صحبت کرده‌ام و نيروهاي ما هنوز در آنجا هستند. خودتان را گول نزنيد، شما يک مجتمع نظامي-صنعتي داريد. آنها جنگ را دوست دارند. همان‌طور که مي‌دانيد در سوريه وقتي من خلافت [داعش] را از بين بردم گفتم که مي‌خواهم نيروهايمان را برگردانم، اينها گُر گرفتند. اينجا در واشنگتن آدم‌هايي هستند که هيچ‌وقت نمي‌خواهند [نيروها] خارج شوند.»

واکنش جهانگيري به هشدار ترامپ
معاون اول رئيس جمهوري درواکنش به توييت تهديدآميز اخير ترامپ نسبت به ايران، گفت: ترامپ متاسفانه اوج ناآشنايي خود با تاريخ ايران را نشان داد.
اسحاق جهانگيري عصر دوشنبه در آيين افتتاح موزه ملي ورزش در محل کميته ملي المپيک افزود: مقامات آمريکايي بايد يک دوره تاريخ ايران را مرور کنند تا بدانند اين کشور جايگاهش در طول تاريخ دنيا چه بوده است و به نفع آنها نيست که با ما وارد جنگ شوند.
وي گفت: ما در شرايط ويژه‌اي قرار گرفته ايم و آمريکايي ها از سه سال گذشته فشارهاي زيادي را بر ملت ما تحميل کردند و هر روز بر دامنه آن مي افزايند. آنان خيلي از کارهايي که بايد به صورت روتين انجام مي دادند را به شکلي جلوه دادند که گويا اقدام ويژه اي انجام داده اند که نمونه اش همين ورود ناو آبراهام لينکلن به خليج فارس بوده است.
معاون اول رئيس جمهوري تاکيد کرد: برنامه اي که آنان مي گويند براي جلوگيري از صادرات نفت ايران دارند را طوري جلوه دادند که گويي قرار است اتفاق ويژه اي بيفتد. در حالي که رهبرمعظم انقلاب در مراسم افطاري با مسئولان کشور تاکيد کردند که جنگ نخواهد شد و آمريکايي ها هم به نفع شان نيست که وارد جنگ شوند. پس ان شاءالله جنگ نخواهد شد.
وي با اشاره به تناقض گويي هاي مقامات آمريکايي نسبت به ايران، اظهار داشت: ترامپ خودش گفته است که ما با اين تناقض گويي ها مي خواهيم کاري کنيم که در داخل ايران کسي متوجه نشود ما مي خواهيم چکار کنيم.
جهانگيري با تاکيد بر اينکه مديران نبايد توجهي به اظهار نظرهاي مختلف آمريکايي ها کنند، تصريح کرد: اگر قرار باشد ما هر روز به حرف آمريکايي ها گوش کنيم و ببينيم آنها چه مي کنند ديگر نمي شود گامي براي توسعه کشور پرداخت پس همه مسئولان خودشان را از اين فضا دور کنند و کارشان را انجام دهند.
وي اظهار داشت: البته بخشي از اين فشارها رواني است و بخشي از آن واقعي است که هدف اصلي آنها اين است که با اين فشارها ملت ايران را وادار به عکس العمل هايي که دنبال آن هستند، بکنند.
وي با بيان اينکه در شرايط فعلي ضرورت دوم اين است که همه کشورمان يکپارچه قلمداد شود، اظهار داشت: هيچ رکني از نظام نبايد در شرايط فعلي حتي اگر قبول ندارد، يک رکن ديگر را تضعيف کند و مورد سوالات حاشيه اي قرار دهد و از صحنه خارج کند. مخصوصاً دولتي که مسئول اداره امور کشور است.
معاون اول رئيس جمهوري تاکيد کرد: تضعيف دولت و آسيب زدن به آن در هيچ مقطعي کار عاقلانه اي نيست و مخصوصا در شرايط فعلي که اين دولت مي خواهد در برابر چنين گرفتاريهايي که يک عده در پي نواختن تبل جنگ هستند و عده اي ديگر به فکر چيزهاي ديگر هستند، کشور را اداره کند.
جهانگيري با بيان اينکه ضرورت سوم در حال حاضر بازسازي و احياي سرمايه اجتماعي و اميد مردم به آينده است، تاکيد کرد: آمريکايي ها بسيار مي کوشند که مردم ايران نسبت به خودشان و آينده شان نااميد شوند و بگويند هيچ آينده‌اي در اين کشور وجود ندارد اما نخبگان کشور و سرمايه هاي نمادين آن و نيز همه کساني که حرفشان در مردم تاثير دارد، برايشان هيچ رسالتي مهمتر از اين نيست که نسبت به بالا بردن سرمايه اجتماعي و اميد مردم به آينده تلاش کنند.
وي گفت: ضرورت چهارم اين است که ما فضاي بين المللي را به گونه اي مديريت کنيم که همانطور که آمريکايي ها تاکنون در همه مواضع شان در سالها و ماههاي اخير عليه ايران، تنها و منزوي بودند و حداکثر دو کشور در منطقه و رژيم صهيونيستي از آنان حمايت مي کرد، اين انزوا همچنان براي آمريکا بماند و فضاي بين‌المللي مدافع مواضع و حرکت‌هاي ايران باشد و کشور را با سربلندي از اين پيچ تند و مقداري خطرناک، عبور دهيم.

نامه ايران به دبيرکل سازمان ملل
نماينده دائم کشورمان در سازمان ملل متحد در نامه‌اي خطاب به دبيرکل اين سازمان تأکيد کرد ايران به دنبال جنگ نيست اما اگر جنگي از سوي ديگران تحميل شود، قاطعانه از خود دفاع خواهد کرد.
مجيد تخت روانچي نماينده دائم جمهوري اسلامي ايران در سازمان ملل در نامه‌اي خطاب به «آنتونيو گوترش» دبيرکل اين سازمان تأکيد کرد ايران به دنبال ايجاد درگيري و جنگ نيست ولي اگر ديگران جنگ را تحميل کنند، قاطعانه از امنيت ملت و کشور دفاع خواهد کرد.
اين بخشي از نامه‌اي است که مجيد تخت روانچي اخيراً به آقاي گوترش دبيرکل سازمان ملل و رئيس شوراي امنيت اين سازمان ارسال کرده و ضمن هشدار نسبت به تلاش‌هاي تفرقه‌افکنانه و فتنه‌جويانه خارج از منطقه و تأکيد بر گفتگو ميان کشورهاي منطقه به عنوان تنها راه حل مسائل منطقه خليج فارس، خواستار اقدام دبيرکل در اين زمينه شده است.
متن کامل نامه نماينده دائم کشورمان بدين شرح است:
«عاليجناب،
من اين نامه را در مورد وضعيت امنيتي هشدار دهنده اخير در منطقه خليج فارس به شما مي‌نويسم. در حال حاضر علائمي وجود دارد که محافل خاصي خارج از اين منطقه، از طريق دروغ‌پراکني، ارائه اطلاعات جعلي و اخبارگمراه‌کننده و با اتکاي به حمايت متحدان خود در خاورميانه و همچنين اعزام نيروي دريايي به منطقه، در صدد تعقيب منافع غيرمشروع خود هستند. هدف آنها تفرقه‌افکني افزون تر بين کشورهاي منطقه خليج فارس و کاهش هرچه بيشتر اعتماد بين آنها و نيز افزايش ناامني و تنش در اين منطقه پيشاپيش تنش‌آلود است. اگر اين وضعيت مهار نشود، ممکن است دير يا زود از کنترل خارج و به يک بحران غيرضروري ديگر در اين منطقه منجر گردد.
جمهوري اسلامي ايران بارها درباره نيات فتنه‌انگيزانه چنين محافلي و پيامدهاي گسترده منطقه‌اي و بين‌المللي اهداف آنها هشدار داده است. به نوبه خود، ايران هميشه درگيري و جنگ را رد کرده و مي‌کند و هرگز جنگ را به عنوان يک گزينه يا راهبرد جهت تعقيب سياست خارجي خود انتخاب نخواهد کرد. با اين حال، بايد به صراحت اعلام کنم که اگر جنگ بر ما تحميل شود، ايران با استفاده از حق ذاتيِ دفاعِ مشروع خود، قاطعانه از ملت خويش دفاع و از منافع خود حفاظت خواهد کرد.
با توجه به مراتب فوق و وضعيت آشفته کنوني منطقه که چشم‌انداز روشني نيز براي آن متصور نيست، جامعه بين‌المللي و خصوصاً سازمان ملل متحد نمي‌توانند و نبايد نسبت به برخورد با ريشه‌هاي آن بي‌تفاوت باشند. اگر اين مسائل به طور کامل حل نشود، دامنه هر گونه درگيري احتمالي به سرعت از سطح منطقه‌اي فراتر رفته و مطمئناً پيامدهاي جدي و گسترده‌اي بر صلح و امنيت بين‌المللي خواهد داشت.
عدم اقدام، يک رهيافت باخت ـ باخت بوده و مي‌تواند به يک فاجعه منجر شود که بايد از آن اجتناب گردد. در واقع، تنها راه حل، اتخاذ رويکرد برد ـ برد از طريق مشارکت فعالانه مي‌باشد. بر اين اساس، از نظر جمهوري اسلامي ايران، مسائل امنيتي پيچيده فعلي منطقه منحصراً از طريق تعامل سازنده و گفتگو ميان کشورهاي حوزه خليج فارس قابل مهار شدن و حل و فصل است. چنين گفتگوي منطقه‌اي بايد بر احترام متقابل و همچنين اصول کلي پذيرفته شده و اهداف مشترک، به ويژه احترام به حاکميت، يکپارچگي سرزميني و استقلال سياسي همه کشورها؛ نقض‌ناپذيري مرزهاي بين‌المللي؛ عدم دخالت در امور داخلي؛ حل و فصل مسالمت‌آميز اختلافات؛ عدم تهديد يا استفاده از زور؛ و ارتقاي صلح، ثبات، پيشرفت و رفاه در منطقه استوار باشد.
همانگونه که جناب آقاي محمدجواد ظريف، وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران تأکيد کرده‌اند، ايجاد يک مجمع گفتگوي جمعي در منطقه خليج فارس براي تسهيل تعاملات، اقدامي است که بايد قبل از اين انجام مي‌شد. فرآيند گفتگوهاي منطقه‌اي مي‌تواند با تقويت تفاهم، به توافق در مورد طيف وسيعي از مسائل، از جمله اقداماتي جهت تقويت اعتماد و امنيت، مبارزه با تروريسم و افراط‌گرايي خشونت‌آميز؛ و تضمين آزادي دريانوردي و جريان آزاد انرژي منجر گردد. اين فرآيند در نهايت حتي مي‌تواند شامل ايجاد ترتيبات رسمي در زمينه عدم تجاوز و همچنين همکاري‌هاي امنيتي نيز باشد.
در همين راستا و با توجه به اينکه بند 8 قطعنامه 598 (1987) شوراي امنيت دبيرکل را به بررسي «اقدامات لازم جهت تقويت امنيت و ثبات در منطقه» فراخوانده است، جنابعالي مي‌توانيد با اجرائي کردن اين بند، چتر بين‌المللي لازم براي راه اندازي چنين گفتگوي منطقه‌اي را فراهم سازيد.
موجب امتنان خواهد بود چنانچه دستور دهيد اين نامه به عنوان سند شوراي امنيت منتشر گردد.
لطفاً، عاليجناب، احترامات فائقه اينجانب را پذيرا باشيد.»

فرمانده نهاجا: نيروي هوايي ارتش آماده دفاع از مردم و امنيت ملي است
فرمانده نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران(نهاجا) تاکيد کرد: نيروي هوايي در دفاع و حراست از مردم و امنيت ملي حضور فعال دارد و از آمادگي مطلوب برخوردار است.
امير سرتيپ خلبان «عزيز نصيرزاده» در بازديد از توانمندي‌ها و طرح‌هاي عملياتي پايگاه‌هاي بوشهر، بندرعباس و اصفهان در جمع خلبانان و کارکنان فني با تاکيد بر ضرورت اميدوار بودن به نصرت الهي، رمز تحقق اين وعده قطعي الهي را پايداري، استقامت و ايمان داشتن به پيروزي حتمي در برابر دشمن عنوان کرد و گفت: نيروي هوايي در همه صحنه‌ها در دفاع و حراست از مردم و منافع ملي حضور فعال داشته و همواره از آمادگي مطلوب روحي و رزمي برخوردار است.
وي با اشاره به برخورداري نيروي هوايي از جوانان مستعد، باانگيزه، خوش فکر و ورزيده در تخصص‌هاي مختلف به‌ويژه تخصص‌هاي پروازي و فني گفت: شما براي رويارويي با هرگونه ماجراجويي دشمن الگوهاي عملي همانند شهيد بابايي، شهيد دوران و از قهرماناني همچون امير برات‌پور بهره‌مند هستيد که بدون واهمه از استعداد رزمي دشمن خالق حماسه‌هاي بي‌بديل بودند.
 فرمانده نيروي هوايي با استناد به آيه‌اي از سوره مبارکه بقره اظهار داشت: وعده حق حتمي است و خداوند متعال وعده داده است اگر با صبر، در مقابل فشار و تهديد دشمن استقامت و مقاومت داشته باشيم قطعاً عِده و عُده کم ما بر عِده و عُده زياد آنها به اذن خداوند پيروز خواهد شد پس با اراده قوي و مصمم آمادگي لازم را کسب کنيد و نسبت به اين وعده الهي ايمان داشته باشيد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ترامپ آمريکا ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۱۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاومت اسلامی لبنان از تهدیدهای دشمنان هراسی ندارد

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، رئیس هیئت شرعی حزب الله لبنان تاکید کرد: مقاومت اسلامی لبنان از تهدید‌های دشمنان هراسی ندارد و تهدید‌های دشمن نمی‌تواند نیرو‌های مقاومت را از حمایت مردم فلسطین باز دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

شیخ «محمد یزبک» در نشست فکری که حوزه «الامام المنتظر» در بعلبک به مناسبت سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) برگزار کرد، گفت: استقامت و پایداری مردم فلسطین و مقاومت آنها پس از گذشت بیش از ۷ ماه جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه ساکنان غزه نشان دهنده این است که به رغم کشتار و ویرانی توسط این رژیم، پیروزی در راه است.

او تصریح کرد:گسترش جنگ به نفع رژیم صهیونیستی نیست و جنگ در غزه باید متوقف شود.

 

دیگر خبرها

  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • پیام بارز «نیچروان» از ایران برای جهان
  • پیام بارز «بارزانی» از ایران برای جهان
  • پیام بارز «نیچروان» از ایران برای جهان
  • با سقوط اوکراین آمریکا وارد جنگ می شود؟/ اوکراین: ترور زلنسکی توسط روسیه خنثی شد/ تهدید بلاروس به اقدام نظامی علیه لهستان
  • واکنش توهین‌آمیز چیلاورت به مرگ منوتی
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • مقاومت اسلامی لبنان از تهدیدهای دشمنان هراسی ندارد
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ