Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، دومین شب از دور دوم مناظره بین ۱۰ نفر از نامزدهای حزب دموکرات برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا چهارشنبه شب برگزار شد. بخش اول از این مناظره‌ها یک شب قبل‌تر میان ۱۰ نامزد دیگر برگزار شده بود. 

نامزدها در مناظره جدید در بخش‌هایی از سخنانشان که مربوط به ایران بود، ضمن مخالفت با سیاست‌های «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا در خصوص خروج از توافق هسته‌ای برجام بر ضرورت کاستن از تنش‌ها تأکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مجری برنامه در بخشی از این مناظره از «اندرو ینگ»، کارآفرین ۴۳ ساله و یکی از نامزدهای حزب دموکرات پرسید: «آقای ینگ، بعد از آنکه رئیس‌جمهور ترامپ آمریکا را از توافق هسته‌ای با ایران خارج کرد ایران حالا مفاد این توافق را نقض کرده و این ایران را در فاصله نزدیکتری ساخت سلاح هسته‌ای یا دست‌کم توان ساخت آن قرار می‌دهد. شما گفته‌اید اگر ایران توافق را نقض کند لازم است آمریکا به آن پاسخ «بسیار محکمی» می‌دهد. اگر آقای ینگ الان رئیس‌جمهور بود چه پاسخی نشان می‌داد؟»

ینگ در پاسخ گفت: «من به سمت کاهش تنش با ایران حرکت می‌کنم چون آنها دارند به این واقعیت که ما از این توافق خارج شدیم واکنش نشان می‌دهند. و مسئله فقط مربوط به ما و ایران نیست. بسیاری از دیگر قدرت‌های جهانی هم بخشی از این توافق چندجانبه هستند. لازم است تلاش کرده و مجدداً وارد توافق شویم. باید درباره تقویم‌های زمانی دوباره مذاکره کنیم، چون آن تقویم‌های زمانی [قبلی] حالا چندان منطقی به نظر نمی‌رسند.»

این کارآفرین آمریکایی در ادامه گفت: «اما من تعهدی را برای پایان دادن به جنگ‌های همیشگی امضا کرده‌ام. در حال حاضر، قدرت ما در خارج از کشور بازتابی از قدرتمان در داخل کشور است. واقعاً چه اتفاقی افتاده است؟ در داخل متلاشی شده‌ایم، چون دونالد ترامپ را انتخاب کرده‌ایم و حالا می‌بینیم که چنین رابطه‌های متزلزل و پیش‌بینی‌ناپذیری حتی حتی با شریکان و متحدان دیرینه‌مان داریم.»

ینگ خاطرنشان کرد: «کاری که باید انجام دهیم این است که شروع به سرمایه‌گذاری روی آن منابع کنیم تا مشکلاتمان را در داخل حل کنیم. ما چندین تریلیون دلار هزینه کرده و هزاران آمریکایی‌ را در درگیری‌هایی که منافعشان چندان روشن نبوده‌اند از دست داده‌ایم. ۱۸ سال در وضعیت مداوم جنگ قرار داشته‌ایم. این چیزی نیست که مردم آمریکا می‌خواهند. من نظامیانمان را به داخل کشور برمی‌گردانم، تنش‌ها با ایران را کاهش می‌دهم و منابعمان را به اجتماع خودمان اختصاص خواهم داد.»

 

 

«جی اینسلی»، فرماندار فعلی واشنگتن و یکی دیگر از نامزدهای حزب دموکرات در پاسخ به همین سوال گفت: «من فکر می‌کنم اینها مسائلی هستند که نیازمند قوه تعقل عظیم و قضاوت‌های غالباً دشوار است... لازم است ما تعیین کنیم آیا یک رئیس‌جمهور بالقوه برای گرفتن این تصمیم‌ها از قوه تعقل کافی برخوردار است یا خیر.»

اینسلی با یادآوری اینکه در زمان حضور در کنگره به حمله به عراق رأی مخالف داده است: «آن موقع من قضاوت صحیحی داشتم، چون برای من آشکار بود که جورج بوش در حال شعله‌ور کردن آتش جنگ است.»

وی اضافه کرد: «حالا هم با وضع مشابهی مواجه هستیم. رئیس‌جمهوری داریم که تمایل دارد بر طبل جنگ بکوبد. ما به رئیس‌جمهور نیاز داریم که بتواند در برابر به صدا در آمدن طبل جنگ ایستادگی کرده و تصمیم عقلانی بگیرد. آن رأی، تصمیم درستی بود که من گرفتم و به آن اعتقاد دارم.» 

در این بخش، مجری خطاب به «جو بایدن»، معاون سابق رئیس‌جمهور آمریکا کرد و با یادآوری رأی موافق بایدن به جنگ با عراق در زمان حضور در مجلس سنا گفت: «منظور ایشان این بود که شما تصمیم اشتباهی گرفتید و با رأی موافق به جنگ با عراق، قضاوت نادرستی کردید.»

بایدن گفت: «من قضاوت نادرستی کردم و به رئیس‌جمهور وقت اعتماد کردم که می‌گفت فقط می‌خواهد این کار را انجام دهد تا بازرس‌ها وارد عراق شوند و می‌خواهد سازمان ملل را مجاب به اعزام بازرسان کند. از همان لحظه‌ای که شوک و ترس‌ها آغاز شد، من با کارهایی که انجام می‌شد مخالفت کردم و این مخالفت را با بیشترین صراحت لهجهه نسبت به هر فرد دیگر در کنگره و دولت ابراز کردم.»

«بیل دیبلاسیو»، شهردار سابق نیویورک هم بر ضرورت کاستن از تنش‌ها با ایران تأکید کرد. او گفت: «ما الان در حال حرکت به سمت جنگ با ایران هستیم و در این خصوص، افتضاح بار آورده‌ایم.» دیبلاسیو در بخش دیگری از سخنانش هم گفت: «باید این حرکت به سمت جنگ با ایران را متوقف کنیم.»

 «تولسی گابارد»، دیگر نامزد دموکرات از سیاست‌های ترامپ در خصوص دامن زدن به تنش‌ها با قدرت‌های هسته‌ای مانند چین، روسیه و کره شمالی انتقاد کرد. او گفت: «دونالد ترامپ و سیاستمداران جنگ‌طلب در واشنگتن ما را ناامید کرده‌اند. آنها دائما تنش‌ها با کشورهای دارنده سلاح‌ هسته‌ای مانند روسیه، چین و کره شمالی را تشدید می‌کنند و با کلید زدن یک جنگ سرد جدید، ما را به درگاه یک فاجعه هسته‌ای نزدیک و نزدیک‌تر کرده‌اند.»

 گابارد درباره برنامه‌هایش در خصوص کاستن از چنین تنش‌هایی گفت: «در کسوت رئیس‌جمهور، من به این بی‌خردی پایان خواهم داد، چون وضع نباید اینطور باشد. این جنگ‌های بی‌مصرف برای تغییر نظام کشورها را متوقف خواهم کرد و با توسل به دیپلماسی این تنش‌ها را کاهش خواهم داد و چندین تریلیون دلاری که برای این جنگ‌ها و این سلاح‌ها هدر می‌دهیم را برگردانده و آنها را صرف برطرف کردن نیازهای مردم همین کشور خواهم کرد.»

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۵۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلیغات صوتی نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در نرم افزار ایران صدا فراهم شد

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی معاونت صدا، مهدی شاملو، مدیر شبکه ایرانصدا در معرفی صفحات تبلیغاتی نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس گفت: تاکنون محتواهای تبلیغی استان هایی که انتخابات آنها به دور دوم کشیده است بر روی نرم افزار ایرانصدا قابل مشاهده است. کاربران می توانند با مراجعه به نرم افزار ایران صدا و انتخاب حوزه های انتخاباتی استان ها، فهرست نامزدهای انتخاباتی مرحله دوم را مشاهده کنند.

وی در تشریح صفحه اختصاصی نامزدها تاکید کرد: با انتخاب نام هر نامزد، سامانه شما را به صفحه اختصاصی نامزد هدایت کرده و محتوای تبلیغاتی ایشان به آسانی در دسترس و قابل مشاهده است.

مدیر شبکه ایرانصدا، با اشاره به قابلیت های دیگر صفحات انتخاباتی افزود: علاوه بر صفحه اختصاصی نامزدهای انتخاباتی که نام کامل و تصویر ایشان قابل مشاهده است، بخش اشتراک گذاری به همراه ابزار تولید بارکد مربعی (QRCode) نیز برای همه مخاطبان به ویژه هواداران و اعضای ستاد انتخاباتی، در دسترس است.

وی در تشریح صفحه اختصاصی نامزدهای انتخاباتی دور دوم افزود: در بخش اصلی صفحه اختصاصی هر نامزد، محتوای صوتی به همراه «مدت»، «نام»، «شرح محتوا»، «فهرست شده» و دو امکان «پخش» و «ذخیره» در دسترس مخاطبان است. وی در ادامه بیان داشت: همچنین پخش قطعات صوتی در قالب «لیست پخش» به صورت خودکار از قابلیت های دیگر صفحات نامزدهای انتخاباتی است.

مدیر ایرانصدا با بیان اینکه «بخش دیگری از سامانه به مناظره‌های بین نامزدهای مجلس اختصاص دارد» با آرزوی امیدواری عنوان کرد: با این اقدام، مردم می توانند مجموعه اطلاعات مورد نیاز درباره نامزدها را گردآوری کرده و برای خود نشانه گذاری کنند تا در روز انتخابات همراه با ایران صدا پای صندوق‌های رای حاضر شوند و نامزد اصلح مورد نظر خود را انتخاب کنند.

لازم به ذکر است مخاطبان می توانند نرم افزار تلفن همراهِ ایرانصدا را ویژه اندروید از نشانی iranseda.ir به صورت رایگان دریافت کنند و یا برای دسترسی آنلاین به خدمات سامانه انتخابات از طریق مراجعه به وب سایت ایران صدا به نشانیent.iranseda.ir اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • اسلامی: اقتصاد دانش‌بنیان موجب زایش فناوری می‌شود
  • صدای نامزدهای انتخابات مجلس در «ایران‌صدا»
  • نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در آذربایجان شرقی
  • تبلیغات صوتی نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در نرم افزار ایران صدا فراهم شد
  • مناظره آتشین آمریکایی‌ها و سعودی‌ها درباره ایران در شبکه اسرائیلی!
  • مناظره آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها درباره بمب اتم ایرانی
  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • جنایت زندان دوله‌تو + تصاویر | خود مشاهده کردم که آنان را جلوی کاروان‌های عروسی سر می‌بریدند...
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف