Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، حجت‌الاسلام حسن روحانی روز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت با تبریک میلاد حضرت عیسی مسیح(ع) به همه مسیحیان ایران و جهان، گفت: میلاد حضرت مسیح(ع) را باید به همه مسلمانان جهان نیز تبریک بگوییم، او یکی از پیامبران بزرگ الهی است و این روز عیدی برای مسلمانان و مسیحیان بشمار می‌رود.

رئیس جمهور افزود: حضرت عیسی مسیح(ع) پیامبر نور، دوستی، رحمت و مودت در میان مردم بود و قرآن کریم نیز به مسلمانان یادآور می‌شود که با اهل کتاب نقاط مشترک مهمی داریم که باید به آنها توجه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روحانی ادامه داد: خداوند به پیامبر اسلام(ص) یادآور می‌شود که اهل کتاب را نسبت به آنچه موجب وحدت آنها با مسلمانان می‌شود، فرا بخوان. بنابراین ما باید به سمت دوستی و برادری با همه مسلمانان و اهل کتاب در چارچوب تعالیم اسلام بپردازیم.

رئیس جمهور اظهار داشت: خداوند نسبت به بحث، مجادله و مناظره با اهل کتاب نیز در قرآن می‌فرماید: «جز آنهایی که فشار می‌آورند و ستمگر هستند هنگامی که با اهل کتاب مباحثه و صحبت می‌کنید به بهترین و نیکوترین شیوه با آنان رفتار کرده و سخن بگویید.»

روحانی تصریح کرد: باید از قرآن نسبت به سلوک با اهل کتاب و جهانیان و همزیستی مسالمت‌آمیز در این روزهای مبارک بیاموزیم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه در این ایام برای ما ملموس‌تر شد که مشکلاتی که به واسطه فشار آمریکا و از لحاظ اقتصادی برای مردم وجود دارد، تنها منحصر به ملت ایران نیست، افزود: در اجلاس ۴ جانبه ایران، مالزی، ترکیه و قطر دیدیم که کشورهای دیگر هم در تعامل با آمریکا با مشکلاتی مواجه هستند.

روحانی ادامه داد: یکی از سران کشورهای حاضر در این اجلاس عنوان کرد که برخی سلاح‌ها را از آمریکا خریداری کرده و امروز که نیاز به قطعات و تعمیرات داریم، آنها به گونه‌ای برخورد می‌کنند که باید چند برابر هزینه آن را پرداخت کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه در زمینه مسایل بانکی و مالی اتفاق نظری در این اجلاس وجود داشت که جهان باید خود را از دلار خلاص کرده و راه‌حلی را پیدا کند، اظهار داشت: موضوع رمز ارزها، مبادله با پول ملی و مبادلات از طریق طلا مسایلی بود که در این اجلاس مطرح شد و مورد اتفاق‌نظر ۴ کشور بود که باید برای آنها راه‌حل پیدا کنیم.

روحانی خاطر نشان کرد: مشکلاتی که امروز ملت بزرگ ایران با آن مواجه است، دیگران هم کم و بیش با آن مواجه هستند.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز همه کشورها از جمله کشورهایی که در اجلاس اخیر مالزی حضور داشتند، آمریکا را مقصر اصلی در ماجرای فشار به ملت ایران می‌دانند، گفت: هیچ کس در این مسأله تردید ندارد که جمهوری اسلامی ایران به تعهدات خود به طور کامل عمل کرده و در چارچوب صلح، ثبات و امنیت منطقه و جهان گام برداشته و این طرف مقابل است که تعهدات خود را زیر پا گذاشته است.

روحانی تصریح کرد: این موضوع مهمی است که امروز افکار عمومی فرهیختگان، سیاستمداران و حتی قدرت‌های سیاسی جهان نه تنها در دل بلکه با زبان به آن اعتراف می‌کنند که ایران راه و مسیر درستی را انتخاب کرده است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها در ماه‌های اخیر به دنبال آن بودند که همه جا اعلام کنند، آماده مذاکره با ایران هستند و این ایران است که پای میز مذاکره نمی‌نشیند، افزود: این توطئه‌ای بود که هم در سازمان ملل و هم پس از آن در تعامل با دیگر کشورها موفق به شکست آن شدیم و در سفر به ژاپن هم بار دیگر تکرار شد که ما در مذاکره و صحبت کردن با هیچ کس مشکلی نداریم.

روحانی ادامه داد: اگر امروز کشورهای ۱+۵ نسبت به عمل به همه تعهدات خود اراده داشته باشند و بخواهند اشتباهات گذشته را جبران کنند، آماده گفتگو هستیم و اینطور نیست که بخواهیم بگوییم، راه بازگشت وجود ندارد؛ این موضوع را در سفر ژاپن به طور واضح بیان کردیم و در این راستا نیز پیشنهاداتی هم از سوی ژاپن و هم از سوی ما ارایه شد که آنها را دنبال می‌کنیم.

رئیس جمهور تأکید کرد: هیچ تردیدی نداریم، اگر امروز ملت ایران در دنیا عزیز بوده و سخن‌مان در جهان شنونده داشته و گوش شنوای فراوانی برای منطق ملت ایران وجود دارد، تنها به دلیل مقاومت و ایستادگی این ملت بزرگ است.

روحانی اظهار داشت: وقتی ملتی بزرگ در برابر فشارها ایستاده و برغم سختی‌ها و مشکلات ایستادگی می‌کند، موفق خواهد شد.

رئیس جمهور افزود: هنگامی که رقم بزرگی از درآمد کشور دچار مشکل می‌شود، طبیعی است که این مشکلات به مردم منتقل می‌شود و اگر بخشی از منابع درآمدی ما به هر دلیل دچار مشکل شود، مردم آن را در زندگی خود احساس می‌کنند، اما در عین حال ملت ایران از لحاظ مقاومت، ایستادگی و هوشیاری نسبت به شرایط از آگاهی بالایی برخوردارند و مطمئن هستند این مقاومت ما را به موفقیت نهایی و پیروزی حتمی می‌رساند.

روحانی تأکید کرد: هیچ راهی برای دشمنان و مخالفان ملت ایران جز تسلیم در برابر اراده ملت وجود ندارد و این را با همه وجود لمس می‌کنیم، چرا که هر ماهی که می‌گذرد تلاش آنها برای مذاکره و پیدا کردن راه‌حل بیشتر می‌شود. البته ممکن است راه‌حلی که آنها ارایه می‌دهند، برای ما قابل قبول نباشد، اما اصل اینکه همه مطمئن هستند مردم ایران موفق بوده و سر تسلیم فرود نمی‌آورند، نکته مهمی است که امروز به خوبی ملموس است.

رئیس جمهور با بیان اینکه براساس آمار و ارقام، کارآفرینان و شرکت‌های دولتی و خصوصی در این ایام به خوبی فعالیت داشته‌اند، گفت: آمار ۹ ماهه کشور در تراز تجاری خارجی مثبت است و این به معنای آن است که صادرات و واردات غیرنفتی کشور متعادل بوده و حتی در برخی زمینه‌ها صادرات بیشتر بوده و امروز تراز تجاری ما مثبت است و این به معنای تلاش و کوشش همگان است.

روحانی افزود: اینکه در ۹ ماه اخیر بانک مرکزی همواره اعلام کرده که در سامانه نیما مشکلی برای پرداخت ارز برای واردات کالاهای مورد نیاز کشور ندارد، نکته‌ای حائز اهمیت است و دولت برای هر چیزی که مورد نیاز است توان پرداخت دارد.

رئیس جمهور ادامه داد: امروز با کشورهای مختلف شیوه‌های جدیدی را برای تجارت یافته‌ایم و با کشورهایی نظیر هند، مالزی، ترکیه، چین و روسیه گام‌های جدیدی را در تجارت برداشته‌ایم.

روحانی خاطر نشان کرد: شرکت‌های ژاپنی در سفر اخیر به این کشور مشتاقانه اعلام کردند که دفاتر خود را در تهران تعطیل نکرده و به طور فعال با ایران در حال همکاری هستند، البته در برخی موارد همکاری‌ها کاهش یافته که به دنبال یافتن راه‌حل برای جبران آن هستیم.

رئیس جمهور افزود: در مجموع حرکت دولت، کارآفرینان و مردم درست است به گونه‌ای که براساس آمار سازمان برنامه و بودجه در رابطه با وضعیت خزانه کشور در ۹ ماهه اخیر ۲۶۱ هزار میلیارد تومان منابع درآمدی در این مدت استحصال شده است که هر چند نسبت به مصوب بودجه مقداری کمتر است، اما نسبت به وضع سال گذشته ۱۱۴ درصد است و این نشان می‌دهد که درآمد ما نسبت به سال گذشته رشد داشته است.

روحانی ادامه داد: مصارف در ۹ ماه اخیر ۲۸۹ هزار میلیارد تومان و نسبت به سال گذشته ۱۳ درصد بیشتر بوده است؛ درست است که مردم ما از لحاظ معیشتی دچار مشکلاتی شده‌اند، اما نسبت به آنچه دشمنان شایع می‌کنند که ایران دچار مشکل شده است، اینطور نیست که دولت نتواند کشور را اداره کرده و نتواند آنچه مورد نیاز و ضرورت مردم است را تأمین کند.

رئیس جمهور اظهار داشت: در ۹ ماه اخیر ۳۶ هزار و ۵۳ میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های عمرانی از محل بودجه عمرانی کشور پرداخت کردیم که این رقم نسبت به سال گذشته ۳ درصد افزایش داشته است.

روحانی با اشاره به اینکه شرایط کشور در زمینه منابع درآمدی، مصارف، مخارج و تأمین بودجه عمرانی نسبت به سال گذشته بهتر بوده است، گفت: می‌توانیم سال آینده هم شرایط بهتری را داشته باشیم.

رئیس جمهور اظهار داشت: اگر دوستانی که نسبت به بودجه دولت برای سال آینده  نقد می‌کنند، راه‌حل بهتری ارائه دهند ما از آن استفاده می‌کنیم، اما ما آنچه را فکر می‌کنیم که با همه تلاش امکان تحقق دارد  محاسبه کرده‌ایم.

روحانی ادامه داد: با تلاش و کوشش عادی ممکن است برخی ارقامی که در بودجه آمده، مقداری درشت‌ جلوه کند، اما حتماً با کوشش و تلاش بیشتر امکان دستیابی به آن وجود دارد و این وابسته به تلاش همه جانبه است و همه باید فعالیت کنیم تا به نقطه مطلوب برسیم.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کمک معیشتی دولت به خانوارها که از ماه گذشته پرداخت آن آغاز شده است، گفت: براساس آمار به ۱۷ میلیون و ۶۸۷ هزار و ۶۰۱ خانوار این کمک معیشتی پرداخت شده است که البته براساس اعلام نیاز و بررسی‌هایی که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام داده این رقم افزایش خواهد داشت.

روحانی ادامه داد: مردم اطمینان و اعتماد داشته باشند که دولت ارائه این کمک معیشتی را برای کاهش مقداری از مشکلات آنان  ادامه خواهد داد.

رئیس جمهور با اشاره به آمار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره طرح کمک معیشتی خانوارها، مبنی بر اینکه در استان‌هایی که مصرف بنزین آنها بالاتر بوده، کمک معیشتی کمتری داشته‌ایم و در استان‌هایی که مصرف بنزین آنها پایین‌تر بوده کمک معیشتی بالاتری انجام شده است، گفت: این موضوع نشان از این است که این اقدام دولت به اجرای عدالت کمک خواهد کرد، البته باید برای اجرای عدالت در کشور، گام‌های بیشتر و مهم‌تری برداشته شود.

روحانی با اشاره به ناسالم بودن هوا در برخی استان‌ها و شهرهای کشور و اینکه بخاطر این شرایط مجبور به برخی تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات هستیم، گفت: ملت عزیز ایران می‌دانند که دولت‌های یازدهم و دوازدهم قدم‌های خوبی را در مسأله محیط زیست برداشته است که البته حتماً کافی نیست و باید تلاش کنیم تا راه‌حل‌های مناسب را برای کاهش آلودگی هوا پیدا کنیم و هر چه را که موجب آلودگی می‌شود کاهش دهیم.

رئیس جمهور تبدیل وسایل بنزینی و گازوئیل‌سوز به گازسوز، تلاش برای اصلاح سوخت موتور سیکلت‌ها و جدیت و تلاش مضاعف در اجرای طرح دوگانه سوز کردن خودروها را از جمله اقدامات مهم در این راستا دانست و گفت: اینکه مردم در این روزها به وسایل نقلیه عمومی مانند مترو و اتوبوس پناه آوردند به معنای آن است که دولت و شهرداری‌ها باید همه دست به دست هم داده و ناوگان حمل و نقل عمومی را تقویت کنیم.

روحانی اظهار داشت: اگر وسایل نقلیه عمومی تقویت شود، هم آلودگی‌ها کاهش یافته و هم مردم دیگر نیازی به استفاده از وسایل نقلیه شخصی ندارند، بنابراین همه تلاش خود را بکار بگیریم تا مردم از هوای پاک و سالم برخوردار شوند و این جزو حقوق شهروندی مردم است که از هوای پاک و سالم استفاده کنند و باید مشکلات را در این راستا برطرف کنیم.

رئیس جمهور از وزرای راه و شهرسازی، صنعت، معدن و تجارت، نفت، نیرو و رئیس سازمان محیط زیست و سایر مسئولانی که در این راستا می‌توانند نقش‌آفرینی کنند، خواست تا در راستای حل و فصل مشکلات و انجام اقدامات برای کاهش آلودگی هوا تلاش کنند.

روحانی ادامه داد: اقدامی که شرکت‌های دانش بنیان در راستای کاهش سفرهای درون‌شهری برای انجام کارهای روزمره انجام می‌دهند، بسیار مفید و در راستای رفاه مردم است.

رئیس جمهور ضمن ابراز امیدواری از اینکه با تلاش مسئولان ،رضایت مردم بیشتر از گذشته شود، به انتخابات پیش روی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: مردم باید خود را برای برگزاری انتخاباتی پرشور و حضور پای صندوق آراء آماده کنند.

روحانی افزود: اگر گله و شکایتی داریم، آن را بیان کنیم اما اجازه ندهیم که این موضوع مانع حضور مردم پای صندوق آراء شود؛ ممکن است فرد مورد نظر ما کاندیدا باشد، اما به هر دلیلی حضور ندارد این نباید موجب مأیوس شدن شود، می‌توانیم نفر بعدی را که فکر می‌کنیم می‌تواند خوب کار کند، انتخاب کنیم.

رئیس جمهور اظهار امیدواری کرد که ملت ایران بار دیگر انتخابات پرشوری را رقم بزنند و یک پیروزی و موفقیت بزرگ دیگری برای ملت ایران به ارمغان بیاید.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: حسن روحانی رییس جمهور کالاهای اساسی تامین ارز کمک معیشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۲۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید ابراهیم رئیسی سه شنبه شب در دهمین گفت‌وگوی زنده تلویزیونی رییس جمهور با مردم درباره عملیات وعده گفت: ابعاد عملیات وعده صادق باید در نشست‌های مختلف و محافل علمی، پژوهشی، سیاسی و امنیتی مورد بحث‌ و بررسی قرار گیرد.

رئیس‌جمهور عملیات وعده صادق را موجب غرور ملی دانست و گفت: همه این‌ عملیات را ستودند. این عملیات می‌تواند در سایر حوزه‌ها زمینه رفع مشکلات، اجماع سازی و غرور ملی را به دنبال داشته باشد.

رئیسی تاکید کرد: غزه جلوه نورانیت، مقاومت و ایستادگی،  صبر و دلدادگی به خدا است. پیروز این میدان از نظر همه صاحب نظران سیاسی در دنیا مردم مقاوم فلسطین و ناکامان این میدان رژیم صهیونیستی و حامیان آن است.

رئیس‌جمهور ادامه داد: رژیم صهیونیستی دچار استیصال و شکست شده است؛ یکی از جلوه های این استیصال، حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق است. عملی که بر خلاف همه قوانین و مقررات بین المللی بود. بعد از آن رهبر انقلاب اسلامی اعلام کردند که رژیم صهیونیستی تنبیه خواهد شد و این وعده ای که دادند به دست رزمندگان ما تحقق پیدا کرد.

ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد

رئیسی‌جمهور وعده صادق را جلوه بسیار روشن عقلانیت انقلابی دانست و افزود: این عملیات جلوه زیبایی از همکاری میدان و دیپلماسی و رسانه بود. همه بخش‌ها در این عملیات همکاری داشتند و ثابت کردند ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد و می تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: باید با قدرت ظاهر شد؛ البته همواره اعلام کرده ایم این عقلانیت می تواند در همه زمینه‌ها کار را پیش ببرد.

آیت الله رئیسی اضافه کرد: در مقابل گفتمان عقلانیت انقلابی، دیپلماسی التماسی قرار دارد. عقلانیت انقلابی گفتمانی است که جواب می‌دهد و تاکنون گفتمان برتر بوده است.

 


به گزارش خبرنگار ایرنا،  نخستین گفت و گوی آیت الله رئیسی با مردم در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ برگزارشد که واکسن کرونا، ساخت مسکن و رفع مشکل کمبود کالاهای اساسی سه محور مهم در میان سخنان رئیسی بود.

همچنین در ۲۶ مهر ۱۴۰۰ دومین گفت وگوی تلویزیونی رئیسی با مردم برگزار شد که رئیس جمهور به طرح مسأله حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، معیشت مردم را با مذاکرات رفع تحریم گره نمی زنیم، پرداخت حقوق کارمندان بدون استقراض از بانک مرکزی گریزی زد.

۱۴ آذر ۱۴۰۰ آیت الله رئیسی برای سومین بار میهمان نگاه های مردم از قاب تلویزیون بود که واکسن کرونا، رفع کامل دغدغه گرانی کالاهای اساسی و رونمایی از سیاست خارجی «همسایگی» از نکات مهم مطرح شده بود.

کمی بیش از یک ماه و نیم بعد از سومین مصاحبه تلویزیونی رئیس جمهور، ۵ بهمن ۱۴۰۰ آیت الله رئیسی برای بار چهارم گفت‌وگوی رودرروی تلویزیونی با مردم داشت، گفت وگویی که این بار از واکسن کرونا فاصله گرفته و تجارت خارجی کشورمان را محل بحث و بررسی قرار می دهد.

پنجمین گفت وگوی تلویزیونی رئیسی را شاید بتوان یکی از مهم ترین گفت وگو های وی با مردم دانست زیرا در جریان این گفت وگو، رئیس جمهور از افزایش مبلغ یارانه ها به نفری ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان خبر داد.

رئیس‌جمهور در ششمین گفت‌وگوی مستقیم خود با مردم، شنبه ۴ تیر ۱۴۰۱ پخش شد که توزیع ارز ترجیحی بر سر سفره مردم، مقابله دولت سیزدهم با تورم ماهانه ۶۰ درصد و کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیاردی، اجرای اصلاحات اقتصادی با اجماع تمام مسئولان و دست‌اندرکاران، مقابله جدی با تخلفات افزایش بی ضابطه قیمت‌ها ناشی از حذف ارز ترجیحی، توسعه روابط همسایگی با هدف افزایش سرمایه‌گذاری خارجی و دنبال کردن اهداف و برنامه‌های قانون جوانی جمعیت، از مهمترین محورهای صحبت‌های بی‌واسطه آیت‌الله رئیسی با مردم بود.

هفتمین گفت وگوی تلویزیونی آیت الله رئیسی که تاریخ چهارشنبه ۶ مهر ۱۴۰۱ انجام شد، پر از نکات سیاست خارجی دولت سیزدهم بود. رئیس جمهور در هفتمین گفتگوی زنده تلویزیونی با مردم به تشریح نتایج و دستاوردهای حضور خود در دو نشست مهم سران شانگهای و مجمع عمومی سازمان ملل و نیز تحلیل رخدادهای روزهای اخیر کشور و تاکید بر استقبال از نقد و اعتراض و عدم پذیرش آشوب و اغتشاش پرداخت.

آیت‌الله رئیسی ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ در هشتمین گفت‌وگوی زنده خود با مردم کشورمان به دغدغه دولت نسبت به نوسانات قیمت‌ها و تلاش در جهت رفع آن، رفع تعهدات ارزی صادرکنندگان از طریق بانک مرکزی، عدم تاخیر در پرداخت یارانه و حقوق کارکنان دولت علی‌رغم همه مشکلات، مدیریت و منابع و مصارف، عقب نبودن دولت از وعده ایجاد اشتغال و تحقق وعده ساخت یک میلیون مسکن در سال، تعهد و اقدامات دولت در زمینه مبارزه با فساد، همت دولت در تکمیل پروژه‌های بر زمین مانده مسکن و تحقق اقدامات مثبت دولت در ارتقای کیفیت فضای مجازی و طرح فراگیر و چند لایه اجتماعی برای کاهش هزینه‌های درمانی اشاره کرد.

 

در حال تکمیل ....

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیسی: منزوی کردن زنان را به هیچ وجه قبول نداریم
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی بودجه تصویب نکرد
  • آب گرفتگی خیابان های همدان بر اثر بارش باران!
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد
  • قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها توسط رئیس جمهور ابلاغ شد
  • مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد
  • دومین سفر استانی رییس جمهور به استان قم انجام می شود
  • رئیس جمهور پنج شنبه وجمعه به قم می‌رود
  • جلسه جمع‌بندی طرح‌های دومین سفر استانی رئیس جمهور به قم برگزار شد
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم